ÇORUM / KARGI - Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu

Kargı Aile Sağlığı Merkezinde aile hekimliği yapan doktorumuz okulumuzun özel öğrencilerinin bulunduğu sınıfı ziyaret ederek onların sağlık kontrolünü yaptı. Ardından da meslek tanıtımı için sınıfları gezen doktorumuz, öğrencilere doktorluk mesleği ile ilgili bilgiler verdi. Sıcak bir ortamda geçen meslek tanıtımının ardından bu kez stetoskopu eline alan öğrencilerimizin doktorun nabzını dinledi. Bu ziyaretten de bu güzel görüntüler kaldı. Kargı Aile Sağlığı Merkezinde aile hekimi olarak görev yapan Doktor Adem ŞAHİN’e bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

06-12-202306-12-2023

Yayın: 06.12.2023 - Güncelleme: 06.12.2023 11:03 - Görüntülenme: 51